[26 και 27-09-2020] «H Δική μου Βιοηθική» Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τη Βιοηθική - Η εκδήλωση της Θεσσαλονίκης

Το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής ΑΠΘ και η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής σάς προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης εργασιών Λυκείων της χώρας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού «Η Δική μου Βιοηθική» που συνδιοργανώνουν.

 

Η παρουσίαση των εργασιών στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020  τις ώρες 09:00 – 15:30 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020  τις ώρες 10:00-14:00 στην αίθουσα 319 της Νομικής Σχολής ΑΠΘ. Στις 3 καλύτερες παρουσιάσεις θα απονεμηθεί ειδικός έπαινος.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά με τη συμμετοχή μόνο των ομάδων των σχολείων και των μελών της κριτικής επιτροπής, αλλά δε θα είναι δυνατή η πρόσβαση στο κοινό. Για το λόγο αυτό και σε συμμόρφωση με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα  που έχουν ανακοινωθεί  θα υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης της εκδήλωσης ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για την αντίστοιχη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 3 και στις 4 Οκτωβρίου 2020 θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

NEW EDITION FOR STUDENTS


What I know about Bioethics


Edition
(in Greek only)CURRENT ISSUES PROCESSED BY THE COMMISSION

Use of Human Biological Material in Research-Biobanks

NEW OPINION

Genetically Modified Organisms in Agriculture and Consumption: An Updated Approach

Opinion
(in Greek only)

"BIOETHICS GO TO SCHOOL"

 

The Commission organizes educational activities for schools (Secondary Schools and High Schools) related to bioethics

Information

EDUCATIONAL SEMINARSThe Commission organizes educational seminars covering a wide range of bioethics issues

Information

(in Greek only)

STAGES

 The Commission offers to students, mostly postgraduates, both from human and life sciences the Possibility of training on issues related to bioethics

Information

Free business joomla templates